OM OSS

HN Renhold AS er en bedrift som tilbyr sine kunder et bredt utvalg av tjenester til fast lavpris. 

Kvinnelig bedrift

Bedriften har kvinnelig ledelse og kvinnelige ansatte! Vi utfører renhold hos private - og bedriftskunder i hele Oslo og Akershus.

God kundeservice

Det viktigste for oss er å yte gode renholdstjenester, men det er like viktig å tilby profesjonell kundeservice. Våre kunder kan kontakte oss når som helst og få svar eller hjelp på det det måtte gjelde. Vi er tilgjengelig for våre kunder døgnet rundt både på e-post og Chat!

Daglig leder

Daglig leder Helena, har over 10 års erfaring i renholdsbransjen. Hun er alltid positiv og serviceinnstilt. Hennes viktigste mål er at hver kunde er fornøyd med de tjenester som hun leverer.

Trivsel

HN Renhold AS har stort fokus på trivsel blant sine ansatte. Dette oppnås ved å skape god kommunikasjon mellom ansatte og leder, samt at våre ansatte er med i bedriftens utvikling og vekst. Våre ansatte vet at det settes stor pris på den gode jobben de utfører hver dag hos våre kunder.

Hvorfor velge oss?

Vi som renholdsbedrift med lang erfaring innen renhold i Oslo - vet at våre kunder har forskjellige behov - og vårt største mål er å imøtekomme disse behovene. Vi gir 100% fornøydgaranti på alle renholdstjenester vi leverer.