OFTE STILTE SPØRSMÅL

Enter your text here...

Må jeg ha vaskemidler når jeg skal ha fast vaskehjelp?

De fleste kundene har noen vaskemidler i sine hjem. Som regel er det de vaskemidlene som vi bruker for å gjennomføre rengjøring. Hvis du ønsker at vi sørger for innkjøp av vaskemidler så kan vi hjelpe deg med det. Vennlige vaskemidler som brukes til fast rengjøring er: Grønnsåpe, Zalo, Jif Bad, Jif Glass, Jif Kjøkken, Tørkerull, Vaskekluter

Må jeg være hjemme når renholdet utføres?

Nei, det er ikke nødvendig at kunden er hjemme. De fleste kundene gir oss en ekstranøkkel - dette syns vi er den beste løsningen.

Hvor mye tid bruker vanligvis fast vaskehjelp på rengjøring ?

Tidsbruk er avhengig av boligstørrelse, behov og kundens ønske. På bakgrunn av vår erfaring kan vi anbefale tidsbruk for fast vaskehjelp. Tidsbruken kan imidlertid justeres ned eller opp i samarbeid med deg - avhengig av dine ønsker og behov.

Hvor mye koster fast vaskehjelp?

Priser er forskjellige, vi kan tilby pris per time som er 375 kr/t eller pakkepriser - fastpris for hver rengjøring som inkluderer vise oppgaver som avtales med kunden. Du kan sjekke prisene våre her

Hvor ofte trenger jeg å ha vaskehjelp?

Vi anbefaler at rengjøring utføres minst 1 gang hver annen uke - av vår erfaring vet vi at denne ordningen gir best effekt og kundene er mest fornøyd med denne løsningen. Hvis du har en stor familie kan det være lurt å ha rengjøring 1 gang i uken. Hvis du er enslig og reiser mye kan rengjøring 1 gang i måneden være nok for deg. Snakk med oss - så skal vi tilby den beste løsningen akkurat for deg!

Kan jeg få fast person som utfører vaskehjelp?

De fleste kundene får som regel fast vaskehjelp, med unntak når denne personen er på ferie eller syk. Da sender vi en annen dyktig renholder som hjelper deg med rengjøring. 

Hvor mye koster flyttevask i Oslo?

Våre priser for flyttevask er beregnet etter boligstørrelse. Bruk gjerne vår priskalkulator og få eksakt pristilbud på flyttevask av din bolig. Prisene gjelder standard flyttevask som inkluderer oppgaver som er beskrevet under flyttevask . Oversikt over tilleggstjenester finner du også der. Du finner priskalkulatoren her

Hvordan forberede seg til flyttevask?

Under flyttevask er det viktig at vi som vasker har fri adgang til arealer som skal vaskes. Det er viktig at det ikke står esker, møbler og andre ting som står i veien for å utføre grundig rengjøring. Kjøleskap og fryser må vare defrostet og alle hvitevarer må vare trekket frem for å kunne vaske bak dem. 

Flyttevask- må jeg ha vaskemidler og vaskeutstyr ?

Nei, vi bringer all nødvendig utstyr og vaskemidler med oss.

Fornøydgaranti på flyttevask - hvordan det fungerer?

Vår garanti betyr at du skal være fornøyd når boligen er feridgvasket. Dersom det dukker opp eventuelle feil eller mangler har du mulighet til å melde dette til oss innen 48. timer - vi kommer og retter opp feilene kostnadsfritt.